Aanbiedingen

Mobiles
In de klas

De All-in opleidingen

De All-in cursussen zijn uitgebreid en behandelen elk belangrijk punt van een nageltoepassing in detail. Het zijn lange termijn cursussen. All-in opleidingen zijn noodzakelijk voor mensen die als nagelstyliste aan de slag willen.

Workshops

Workshops zijn specifieke korte cursussen die focussen op een bepaald nagelsysteem of aspect van nagelkunst.

Initiaties

Korte trainingssessies die je laten kennismaken met nagelstyling.

In de klas 

 • Starter opleiding

  De starterscursus is de basis voor het aanbrengen van nagels. Deze training richt zich op één techniek vanaf de basis. Het stelt beginners in staat een grondige kennis op te doen van een enkele techniek die de fundamentele kennis is van nagelstyling. Zodra deze techniek is verworven, kan de leerling andere vaardigheden toevoegen door aanvullende leermodules toe te voegen.

 • All-in opleidingen

  A.N.S™
  De A.N.S ™ -methode is een combinatie van drie verschillende producten (bonder, poeder en fixeerstof). Deze methode is heel gemakkelijk aan te leren en vereist niet veel oefening om mooie en sterke nagels te maken.

  Acryl
  Acryl is een mengeling van een vloeibaar component en een poeder dat wordt omgezet in een massa die spontaan polymeriseert. Deze vereist vele uren oefening. Het aanleren is waarschijnlijk moeilijker dan de andere technieken maar zijn resultaat is verbluffend.


  Gel UV 
  De Gel is een product dat uithardt onder UV Lamp 36 Watt of de Ultimate UV Lamp - Led & CCFL.  Het is ongetwijfeld de meest gebruikte techniek.  Ideaal voor Nail Art.

 • Workshops

  Workshops zijn aanvullende opleidingen die u in staat stellen nieuwe producten te ontdekken of nieuwe technieken te leren. Als je de basis van nail art al kent, maar je wilt je vaardigheden verbeteren op het gebied van Frans, gekleurde gel, sneller werken, enz., dan zijn deze workshops iets voor jou! Deze cursussen zijn voor jou!

  Wij organiseren ook opleidingen "op maat" die beantwoorden aan de meest precieze punten van de technieken die u wenst te verwerven. Aarzel niet om het ons te vragen.

 • Initiatie

  Het doel van deze initiatie is om u kennis te laten maken met de verschillende technieken : UV GEL, ACRYL of A.N.S. Tijdens deze sessie krijgt u een volledige uitleg en woont u demonstraties bij. U hoeft geen model mee te brengen, de technieken worden op een oefenhand aangeleerd.  Dit is ideaal voor wie een nieuwe techniek wenst uit te proberen alvorens een volledige opleiding te volgen.  Deze initiatie is zonder enige verplichting en volledig GRATIS.