Mobiles
In de klas

Basis

De basis opleidingen zijn compleet en beschrijven elk belangrijk punt van een spijkerhouding. Dit zijn langlopende cursussen. Een basisopleiding is noodzakelijk voor mensen die willen werken als nagelstyliste.

Specifische

Tijdens een gevorderde opleiding kan u nieuwe technieken aanleren, leren sneller te werken, uw techniek verbeteren, enz...  

Workshops

Workshops zijn thematische opleidingen die in groepen plaatsvinden.

Initiaties

Korte trainingssessies die je laten kennismaken met nagelstyling.

In de klas 

 • Basic opleidingen

  A.N.S™
  De A.N.S ™ -methode is een combinatie van drie verschillende producten (bonder, poeder en fixeerstof). Deze methode is heel gemakkelijk aan te leren en vereist niet veel oefening om mooie en sterke nagels te maken.

  Acryl
  Acryl is een mengeling van een vloeibaar component en een poeder dat wordt omgezet in een massa die spontaan polymeriseert. Deze vereist vele uren oefening. Het aanleren is waarschijnlijk moeilijker dan de andere technieken maar zijn resultaat is verbluffend.


  Gel UV 
  De Gel is een product dat uithardt onder UV Lamp 36 Watt of de Ultimate UV Lamp - Led & CCFL.  Het is ongetwijfeld de meest gebruikte techniek.  Ideaal voor Nail Art.

 • Refresh Days

  Het is niet omdat je je opleiding hebt voltooid, dat je je niet moet verbeteren, blijven oefenen en nog advies kunt krijgen. Tijdens deze opleiding van 9 sessies oefen je het aanbrengen van een techniek in het bijzijn van de trainer, deze zal je 2 uur helpen om je te verbeteren en slechte gewoontes af te leren. Refresh Days worden ook gebruikt om de nieuwe producten van Astra Nails te ontdekken. Deze opleiding is voorbehouden aan nagelstylisten die afgestudeerd zijn of een goede kennis hebben van het plaatsen van tips. De Refresh Days-opleiding wordt aangeboden aan studenten die de test van de laatste opleidingssessie (in 2018) hebben doorstaan.

 • Varnigel™

  De Varnigel is een semi-permanente nagellak die tussen 10 en 21 dagen houdt op de nagels.  Deze kan aangebracht worden als french of kleur. Deze opleiding is aanbevolen voor degene die in de nagelsector willen starten als professional of in bijberoep.  Tijdens deze opleiding van 3 uur leert men de Varnigel kleur en french aanbrengen en hoe je de Varnigel afweekt of afvijlt.

 • Specifische

  Bent u een professionele nagelstyliste of heeft u een basisopleiding achter de rug en wenst u nog meer technieken te leren, dan is deze opleiding perfect voor u.  French en colorgel komen hier uitgebreid aan bod en u leert er technieken om sneller te werken.

  U kunt ook steeds met ons contact nemen, voor een opleiding op maat.

 • Workshop

  De workshops zijn aanvullend op uw basisopleiding. Met of zonder model, kan u nieuwe technieken aanleren aan een heel democratische prijs.  Elke leerling moet zijn eigen Astra Nails materiaal meebrengen.

 • Initiatie

  Het doel van deze initiatie is om u kennis te laten maken met de verschillende technieken : UV GEL, ACRYL of A.N.S. Tijdens deze sessie krijgt u een volledige uitleg en woont u demonstraties bij. U hoeft geen model mee te brengen, de technieken worden op een oefenhand aangeleerd.  Dit is ideaal voor wie een nieuwe techniek wenst uit te proberen alvorens een volledige opleiding te volgen.  Deze initiatie is zonder enige verplichting en volledig GRATIS.