Wettelijke mededeling

Bij deze mededeling wil Astra Nails aantonen het belang dat zij hecht aan het respect aan privacy van de bezoekers van zijn website.  Hieronder vindt u de uitleg hoe wij omgaan met de gegevens van de bezoekers van onze website.

 

Opgeslagen data in de logsheets

De Server waar onze website op draait heeft logsheets.  Wij gebruiken de opgeslagen data in deze logsheets (IP adres, type navigatiesysteem, verbindingstijd op de site, bezochte sheets en downloads) voor het volgende : diagnose van de problemen van onze server, analyse over de frequentie van de bezoeken op onze site, welke voorkeur voor het consulteren en welk navigatiesysteem gebruikt wordt.  Deze informatie laat ons toe een beter aanbod te geven volgens de wensen van onze bezoekers.

 

Formulieren

Wanneer men vraagt om een formulier in te vullen op onze website, nodigen wij de bezoekers uit om persoonlijke gegevens in te geven zoals : naam, e-mailadres en in sommige gevallen hun adres.  Deze gegevens worden gebruikt om aan de vraag van de bezoeker te kunnen beantwoorden en eventueel te kunnen contacteren.  Wij gebruiken in geen enkel geval de gegevens voor commerciële of andere doeleinden dan gespecificeerd in deze verklaring.

 

Deze site bevat links naar andere sites

Astra Nails selecteert voorzichtig de links op zijn website.  Wij zijn echter niet aansprakelijk inzake gegevensbescherming of voor de inhoud van deze sites in kwestie.

 

Wijzigen en toegang tot uw gegevens voor persoonlijk gebruik

U kan op elk moment uw gegevens wijzigen of aanpassen op onze site (dmv. e-mail, een formulier of op eender welke manier) via e-mail naar info@astranails.be

De gegevens die we verzamelen zijn: uw factuur- en leveringsgegevens, uw contactvoorkeuren, uw aankoopgeschiedenis met hun betaalmethode en onze e-mailuitwisselingen.

De verzamelde gegevens zijn gereserveerd voor het gebruik van Astra Nails. Ze worden niet doorgegeven aan andere bedrijven of partners van Astra Nails. De gegevens die we verzamelen en gebruiken, zijn het resultaat van informatie die u vrijwillig aan ons hebt verstrekt. U kunt deze op elk gewenst moment wijzigen of verwijderen op verzoek en zonder rechtvaardiging van uw kant.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie (EU) die van toepassing is vanaf 25 mei 2018. Het zal de veiligheid en vertrouwelijkheid van gebruikersgegevens verbeteren. binnen de EU en legt nieuwe verplichtingen op aan alle organen die de persoonsgegevens van EU-burgers beheren.

Om te voldoen aan de vereisten van de AVG hebben we ons Privacybeleid en onze Servicevoorwaarden bijgewerkt. We werken dit bij om de evolutie van onze services en de voorwaarden waaronder we u een goede leerervaring bieden, weer te geven en ervoor te zorgen dat ze transparant blijven. We leggen uit hoe we uw persoonlijke gegevens veilig gebruiken, beheren en beschermen.

Als u onze services blijft gebruiken vanaf 25 mei 2018, gaat u akkoord met het nieuwe Privacybeleid en hoe we uw gegevens gebruiken.

Als u vragen heeft, neemt u contact op met ons team door deze e-mail te beantwoorden.

 

Contact op onze Internet site

U mag op elk moment een aanvraag indienen om uw gegevens te ontvangen of te consulteren via e-mail of post.  U zal dan uiterlijk binnen de 5 dagen die uw aanvraag volgen een overzicht ontvangen van alle gegevens die wij in ons bezit hebben.

 

Credits

Ontwerp en productie van deze online shop : Paul Janssens.

 

Onze gegevens

Amazing bv, Wolvenstraat 15 · 1070 Anderlecht · België · Tel +3223779653 · Mail : info@astranails.be

BTW BE0887.329.472